× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  

Tijdelijk sportaanbod

Olympos sportaanbod

Yes! We zijn héél blij dat we weer sport kunnen aanbieden en jullie zowel buiten als binnen weer binnen kunnen ontvangen op Olympos! Als student of medewerker van een van onze partnerinstellingen of bedrijven kun je met de OlymPas deelnemen aan een breed sportaanbod voor een laag tarief. Dus kom lekker sporten! 
 
Bekijk hieronder welk aanbod er op dit moment beschikbaar is. Klik op de sport van je keuze voor meer info of om te reserveren.
 

Actueel sportaanbod

 

Vrij sporten

 

Cursussen

 

Groepslessen

 

Vooraf reserveren is verplicht. Klik hierboven op de sport voor meer info en om een timeslot te boeken, een les te reserveren of om je in te schrijven voor een cursus.

 

Verenigingen

 

Huur accommodatie met OlymPas

Voor OlymPas-houders zijn bepaalde delen van de accommodatie last minute (d.w.z. vanaf 3 dagen tevoren) gratis te huren. Lees hier de voorwaarden.

 

Veiligheidsvoorschriften

Het is belangrijk dat iedereen zich aan de COVID-veiligheidsvoorschriften en regels houdt. Zorg ervoor dat je kennis neemt van alle regels vóór je naar Olympos komt. Klik hier om ze te bekijken

 

Nog geen OlymPas of OlymPas verlopen?

Om te sporten bij Olympos heb je een OlymPas nodig. Het is momenteel niet mogelijk om ‘los’ een OlymPas te kopen. Dat kan wél tegelijkertijd met je online reservering van een timeslot bij een van de sporten. Wil je een reservering maken terwijl je geen geldige OlymPas (meer) hebt, dan wordt je automatisch als optie een OlymPas dagkaart, maandkaart of jaarkaart aangeboden. Klik hier voor de tarieven.

Ben of word je ook lid van een studentensportvereniging en wil je een OlymPas aanschaffen? Klik dan hier.

 

Online Home Workouts en Active breaks (gratis)

Van lang achter elkaar achter je pc of laptop zitten, word je behoorlijk duf en sloom. Bovendien is lang achter elkaar zitten schadelijk voor je gezondheid en funest voor je nek/schouder- en andere spieren. Zit je thuis en heb je geen tijd om op Olympos te komen sporten? En wil je toch fit blijven of je even ontspannen? Op het You Tube-kanaal van Olympos vind je een groot aanbod home workouts en active breaks, variërend in intensiteit en in duur (5-40 minuten). Goed begin of einde van je studie/werkdag, of ideaal als energizer break tussendoor. Klik hier voor meer informatie en een overzicht of abonneer je op het kanaal.

 

Meer informatie

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg updates over nieuw sportaanbod, nieuwe roosters, aangepaste veiligheidsregels, kortingsacties, evenementen en ander nieuws. Ga naar www.olympos.nl/nieuwsbrief om je in te schrijven.
  • Natuurlijk kun je Olympos ook volgen op Facebook, InstagramTwitter en YouTube.
Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2021
design by flow