× COVID-veiligheidsvoorschriften: In lijn met de maatregelen van de nationale overheid, en om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn op Olympos speciale veiligheidsregels van toepassing. Neem kennis van de regels vóór je naar Olympos komt (lees ze hier). Ga naar deze pagina om het actuele sportaanbod te bekijken.  

Sportaanbod OlymPas

 

Sportaanbod OlymPas

Wat kun je allemaal met de OlymPas? 

De OlymPas biedt je dagelijks toegang tot bijna het volledige sportaanbod van Olympos.

Als student of medewerker van een van onze partnerinstellingen kun je de pas met ruime korting aanschaffen (check hier de tarieven).


Met een OlymPas kun je, zonder bijbetaling:

 

Ook kun je met je OlymPas: 

 

Volg ons ook op Facebook of Twitter om op de hoogte te blijven van acties en actuele roosters.

 

OlymPas aanschaffen?

Wil je de OlymPas aanschaffen of meer informatie over de tarieven, klik dan hier.

 

Wil je lid worden van een vereniging?

Als je lid wil worden van een studentensportvereniging (SSV), dan betaal je contributie bij de vereniging van je keuze. Daarnaast is een OlymPas of een verenigingskaart verplicht, én dien je je gratis bij Olympos als SSV-lid te registreren. Wil je weten wat precies voor jou van toepassing is en wat je dient aan te schaffen als SSV-lid? Ga dan naar de pagina Alle verenigingen, en ga daarna via de alfabetische lijst met sporten naar de pagina van je vereniging. Onder het rode kopje ‘Lid worden’ lees je vervolgens wat je dient aan te schaffen. 

Bel de sportdesk via
(030) 253 4471
© Olympos 2022
design by flow